Mocht je mij willen spreken alvorens je een bestelling plaatst. Ik ben bereikbaar via:

http://briljanthealth.neumi.com/

 WhatsApp 0641166882,

Volg mij op telegram:https://t.me/Neumi_Renee

email: info@reneebrillemans.nl 

 

Sinds de jaren 1800 zijn aanvullende toedieningsmethoden in wezen hetzelfde gebleven, via capsules en poeders. Er is niets mis met deze vorm, net zoals er niets mis is met het luisteren naar muziek op een platenspeler. Neumi gebruikt baanbrekende nanotechnologie (het afbreken van grote deeltjes) om de biologische beschikbaarheid en effectiviteit van al haar producten te vergroten.

 

Wat is glutathion? Glutathion is de belangrijkste antioxidant van het lichaam die invloed heeft op bijna elke functie in uw lichaam. Het ontgift de lichaamscellen en het recyclet zichzelf om de effectiviteit van andere antioxidanten (vitamines C, D, enz.) te verhogen. Glutathion is een van de meest bestudeerde moleculen ter wereld met meer dan 165.000 studies over PubMed* vergeleken met vitamine C met 69.000 studies. *PubMed® bevat meer dan 33 miljoen citaties voor biomedische literatuur uit MEDLINE, life science-tijdschriften en online boeken. Bekijk PubMed-onderzoeken over glutathion.

 

Hyaluronzuur Dit ongelooflijke ingrediënt kan tot 1000x zijn gewicht in water vasthouden, waardoor het het geheime ingrediënt is voor een helder gehydrateerde huid

Collageen De "fontein van de jeugd" of collageen, helpt bij de elasticiteit en kan helpen bij het hydrateren en verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Glutathion De belangrijkste antioxidant van het lichaam die kan helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en kan helpen om je huid de meest gezonde kleur te geven.

 

Waarom glutathion? Glutathion (GSH) vervult vele functies die essentieel zijn voor een optimale gezondheid en prestatie. Het is de belangrijkste antioxidant van het lichaam. Het is een kritische ontgifter van de cel en een primaire beschermer van immuuncellen en immuunfunctie. U kunt meer te weten komen over de cruciale rol van glutathion bij immuuncellen, hun bescherming en hun reproductie door te zoeken op: glutathion en immuuncellen (of immuunfunctie of immuunsysteem).

 

Wat zou ik moeten voelen? U kent uw lichaam als geen ander, sommige mensen voelen zich beter na één dosering, sommige mensen doen er tot 2 weken over voordat ze enig verschil merken. Het gebruik van NutriSwish heeft een cumulatief effect. Als je geen verschil voelt in je energieniveau, fysieke output, enz., let dan op je slaappatroon. Van glutathion is bekend dat het helpt bij het slaapproces van uw lichaam.

 

Wat is de beste tijd om NutriSwish in te nemen? Elke keer dat je je uitgeput voelt, 's ochtends, 's avonds of' s nachts. Er is geen verkeerde tijd om dit te nemen. Omdat het geen stimulerende middelen bevat, houdt het je 's nachts niet wakker.

 

Wat als ik geen resultaten voel? Als u geen resultaten voelt, raden we u aan de porties die u neemt te verhogen en het product ten minste 2 weken consequent in te nemen.

 

Wil jij  kennis maken met de producten van Neumi? Vul onderstaand formulier in of bel me direct op 0641166882 (snelste optie)